Test Jezelf

Via 'Test jezelf' krijg je toegang tot ons loopbaanportal. Dit is een hulpmiddel om zelf of samen met een begeleider na te denken over je loopbaan. Je maakt er een e-portfolio mee. Om werk te maken van jezelf en van je toekomst. Zo kun je altijd zorgen dat je ergens van waarde bent.

Je vindt antwoord op belangrijke vragen zoals:
• Hoe inzetbaar ben je, nu en in de toekomst?
• Waar liggen voor jou de kansen op werk?
• Weet je waar je goed in bent?
• En weet je welk werk echt bij je past?

Wat zit er in de loopbaanportal?
De loopbaanportal bestaat uit drie onderdelen:
Home: dit is je startpagina. Iedere keer als je inlogt start je hier. Je ziet in welk programma je bezig bent. En, als je meerdere programma’s volgt, zie je een overzicht van alle programma’s die in jouw e-portfolio zitten.
E-Portfolio: in je e-portfolio vul je je achtergrondgegevens in, bepaal je je profiel, kun je bestanden toevoegen aan je e-portfolio, vind je de resultaten van de scans die je hebt gemaakt én kun je een eindpresentatie maken. Deze presentatie kun je versturen, bijvoorbeeld aan je leidinggevende, HR- of loopbaanadviseur.
Programma: het programma bestaat uit scans en opdrachten. Het programma kent een aantal stappen. Als je deze stappen volgt verzamel je informatie die je nodig hebt om een actieplan te maken.

Als je gebruik wilt maken van de Test jezelf loopbaanportal dan heb je een inlogcode nodig. Vul dan onderstaande vragen in en betaal vervolgens via Ideal.

N.b. als jouw werkgever aangesloten is bij Zorg aan Zet dan gelden kortingstarieven.

De kosten voor deelnemers zijn € 30 incl. BTW
De kosten voor niet deelnemers zijn € 70 incl. BTW


Stap 1

Klik hieronder om te kijken of jouw organisatie deelnemer is van Zorg aan Zet.

Stap 2

Vul je gegevens in. Als je een leidinggevende bent die meerdere inlogcodes wil bestellen, vink dan de checkbox aan en vul de e-mail adressen van de betreffende werknemers in.

Vul minimaal 1 werknemer e-mail in.

Nog een inlogcode aanvragen

Stap 3

Maak a.u.b. een keuze bij STAP 1
Zodra je betaald hebt, ontvang je een email met daarin een factuur en een link naar de Test jezelf loopbaanportal met je persoonlijke inlogcode. En kun je aan de slag. Veel succes!

Totaalprijs: € ,-